معرفی الکترود کمکی پلاتین

تهیه شده توسط شرکت میراب صنعت

الکترود کمکی پلاتین

الکترود کمکی پلاتین یا platinum auxiliary electrode به منظور بررسی رفتار خوردگی، پیداکردن سرعت های خوردگی، بررسی رفتار فعال-غیرفعال، محاسبه پتانسیل خوردگی، تعیین پتانسیل حفاظت و پتانسیل حفره دارشدن آزمون پلاریزاسیون استفاده می شود.
 
در آزمایش پلاریزاسیون در کنار دستگاه پتانسیواستات از سه الکترود که در محفظه های جداگانه هستند استفاده می شود. این سه الکترود عبارتند از:
  • الکترود مرجع (reference electrode)
  • الکترود کار (working electrode)
  • الکترود کمکی (auxiliary electrode)
از الکترود کمکی به منظور برقراری جریان استفاده میشود که توسط آن جریان کاتدی به الکترود کار یا نمونه منقل می شود. الکترودکمکی پلاتین جهت برقراری جریان به حضور آن در سیستم نیاز می باشد. به عبارت دیگر به وسیله الکترودکمکی جریان کاتدی به الکترود کار(نمونه) اعمال می شود.
 
هنگامی که از یک سلول سه الکترودی برای انجام تست الکتروشیمیایی استفاده می شود، الکترود کمکی همراه با الکترود کار، مداری را فراهم می کند که جریان بر روی آن اعمال یا اندازه گیری می شود. در اینجا، پتانسیل الکترود کمکی معمولاً اندازه گیری نمی شود و به گونه ای تنظیم می شود که واکنشی را که در الکترود کار رخ می دهد متعادل کند. این پیکربندی اجازه می دهد تا پتانسیل الکترود کار در برابر یک الکترود مرجع شناخته شده اندازه گیری شود بدون اینکه پایداری آن الکترود مرجع با عبور جریان از روی آن به خطر بیفتد.
 
الکترودهای کمکی اغلب از موادی که از نظر الکتروشیمیایی خنثی هستند مانند طلا، پلاتین یا کربن ساخته می شوند. پلاتین، یک فلز نجیب است که در برابر خوردگی بسیار پایدار و مقاوم است. به دلیل پایداری بالا از آن به عنوان یک الکترود، برای اکسید کردن مواد آلی یا تولید هیدروژن یا کاهش اکسیژن استفاده می شود. پلاتین می تواند در ابعاد و شکل های مختلف برای این منظور استفاده شود.
 
الکترودهای کمکی ساخت شرکت میراب صنعت در ابعاد درخواستی و از پلاتین با خلوص بسیار بالا (5/99 ٪) ساخته می شوند. جریان پلاتین با کمک یک کابل مسی بسیار خالص (>5/99 ) که با یک غلاف عایق تفلن PTFE عایق شده است به قسمت بالای سل خوردگی منتقل می شود
 
الکترود کمکی پلاتین